23/09/2022 23/09/2022 Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας δικαστικής περιόδου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός σήμερα Παρασκευή 23 του μηνός Σεπτεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου και της Προέδρου του κας Άννας Μεμετζή. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Ορεστιάδος, η Εισαγγελεύς, οι δικαστές, η Πρόεδρος και τα...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 18:57

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας δικαστικής περιόδου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός σήμερα Παρασκευή 23 του μηνός Σεπτεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου και της Προέδρου του κας Άννας Μεμετζή.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Ορεστιάδος, η Εισαγγελεύς, οι δικαστές, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και οι λοιποί δικαστικοί λειτουργοί και παράγοντες.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και φώτιση στην ευθυνοφόρο αποστολή τους για την απόδοση της δικαιοσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων