18/03/2022 18/03/2022 Μετά από τις πρόσφατες αποφάσεις της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις Υποστρατήγων, το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, παρουσία του Υποδιοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού Στρατηγού Αστερίου Σαμαρά, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παράδοσης Παραλαβής της XII Μεραρχίας, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, και της XVI Μεραρχίας, που εδρεύει στο Διδυμότειχο. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη,...
18 Μαρτίου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 20:50

Αλλαγή Διοίκησης στις Μεραρχίες του Έβρου

Διαδώστε:
Αλλαγή Διοίκησης στις Μεραρχίες του Έβρου

Μετά από τις πρόσφατες αποφάσεις της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις Υποστρατήγων, το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, παρουσία του Υποδιοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού Στρατηγού Αστερίου Σαμαρά, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παράδοσης Παραλαβής της XII Μεραρχίας, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, και της XVI Μεραρχίας, που εδρεύει στο Διδυμότειχο.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, κατόπιν αδείας του επιχώριου Μητροπολίτη, προέστη της Τελετής Παράδοσης της Διοίκησης της ΧΙΙ Μεραρχίας από τον απερχόμενο Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο στον αναλαμβάνοντα Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο.

Την επόμενη, 18 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος προέστη της Τελετής Παράδοσης της Διοίκησης της XVI Μεραρχίας από τον απερχόμενο Υποστράτηγο Αναστάσιο Αλεξιάδη στον αναλαμβάνοντα Υποστράτηγο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων