27/05/2022 27/05/2022 Και για τον μήνα Μάιο διανεμήθηκαν 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, την Παρασκευή 27η του μηνός Μαΐου ε.έ. σε ισάριθμες ευάλωτες οικογένειες. Τα δέματα αυτά προωθήθηκαν στην ακριτική επαρχία μας από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και είναι προσφορά της υπεραγοράς «ΜΑΣΟΥΤΗΣ». Παράλληλα, διανεμήθηκαν και...
27 Μαΐου, 2022 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 14:20

Δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Και για τον μήνα Μάιο διανεμήθηκαν 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, την Παρασκευή 27η του μηνός Μαΐου ε.έ. σε ισάριθμες ευάλωτες οικογένειες. Τα δέματα αυτά προωθήθηκαν στην ακριτική επαρχία μας από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και είναι προσφορά της υπεραγοράς «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Παράλληλα, διανεμήθηκαν και άλλα 50 δέματα σε ισάριθμες πολύτεκνες οικογένειες, προσφορά της Ενώσεως Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και την Ένωση Εφοπλιστών, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του προς τους ακρίτες, και όλους τους εμπλεκόμενους, όπως τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ.Κων. Δήμτσα και τους αρμοδίους της υπεραγοράς «Μασούτη», οι οποίοι με την φροντίδα τους και τα αγαθά τους έργα ανακουφίζουν εμπερίστατες οικογένειες της παραμεθόριας Μητροπόλεως Διδυμοτείχου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων