03/04/2023 03/04/2023 Πενήντα οικογένειες από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και άπορες, που διαμένουν στην ακριτική περιφέρεια του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, παρέλαβαν σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, εν όψει των εγγιζουσών εορτών του Αγίου Πάσχα, δέματα επισιτιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, που προσφέρει κάθε μήνα ευγενώς η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού...
03 Απριλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 22:13

Δέματα αγάπης στους ακρίτες από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Δέματα αγάπης στους ακρίτες από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Πενήντα οικογένειες από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και άπορες, που διαμένουν στην ακριτική περιφέρεια του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, παρέλαβαν σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, εν όψει των εγγιζουσών εορτών του Αγίου Πάσχα, δέματα επισιτιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, που προσφέρει κάθε μήνα ευγενώς η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού για την στήριξη που παρέχει σε ευπαθείς και άπορες οικογένειες της ακριτικής περιοχής μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων