04/12/2020 04/12/2020 Στην Ορεστιάδα και στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής της Αγίας Βαρβάρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα, όπως αναφέρει το thrakinea.gr, βγήκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού για να συνομιλήσει με αστυνομικούς που ήταν εκεί από νωρίς ώστε...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 9:57

Διάλογο με αστυνομικούς είχε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Διάλογο με αστυνομικούς είχε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Στην Ορεστιάδα και στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής της Αγίας Βαρβάρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα, όπως αναφέρει το thrakinea.gr, βγήκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού για να συνομιλήσει με αστυνομικούς που ήταν εκεί από νωρίς ώστε να αποτρέψουν τους πιστούς από το να πλησιάσουν και να μπουν στον Ναό. 

Ο Μητροπολίτης μετά τον διάλογο του με τους αστυνομικούς εισήλθε στον Ναό για τον Εσπερινό της εορτής ενώ οι αστυνομικοί παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από τον Ιερό Ναό χωρίς να γίνεται γνωστό τι συζήτησαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων