21/02/2023 21/02/2023 Καθώς διανύονται οι τελευταίες μέρες του Τριωδίου και επίκειται η έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής διανεμήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας προς ισάριθμες εμπερίστατες οικογένειες, προκειμένου να καλυφθούν στοιχειωδώς οι καθημερινές ανάγκες διαβίωσής τους. Τα δέματα αυτά εξασφαλίσθηκαν χάρη στην πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής...
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 19:36

Διανομή επισιτιστικής βοήθειας σε ευάλωτες οικογένειες από την Ι.Μ. Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Διανομή επισιτιστικής βοήθειας σε ευάλωτες οικογένειες από την Ι.Μ. Διδυμοτείχου

Καθώς διανύονται οι τελευταίες μέρες του Τριωδίου και επίκειται η έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής διανεμήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας προς ισάριθμες εμπερίστατες οικογένειες, προκειμένου να καλυφθούν στοιχειωδώς οι καθημερινές ανάγκες διαβίωσής τους.

Τα δέματα αυτά εξασφαλίσθηκαν χάρη στην πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» στα πλαίσια Προγράμματος συνεργασίας της με την υπεραγορά «Μασούτης», υπό την επωνυμία «Όλοι μαζί μπορούμε!».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός για μία ακόμη φορά ευγνωμόνως αναφέρθηκε στην στοργή και το ανύστακτο ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου η μέριμνα του οποίου σε καμία στιγμή δεν έχει εγκαταλείψει την περιοχή του ακριτικού Έβρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων