24/09/2021 24/09/2021 Αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος τέλεσε το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, με αφορμή την έναρξη της νέας δικαστικής περιόδου, παρουσία του Προέδρου Πρωτοδικών, του Εισαγγελέως, των μελών του Δικαστικού Σώματος, της Προέδρου και των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδος, των γραμματέων και των λοιπών λειτουργών της...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 14:53

Διδυμοτείχου: «Να διακονείτε με δικαιοσύνη τον λαό του Θεού»

Διαδώστε:
Διδυμοτείχου: «Να διακονείτε με δικαιοσύνη τον λαό του Θεού»

Αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος τέλεσε το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, με αφορμή την έναρξη της νέας δικαστικής περιόδου, παρουσία του Προέδρου Πρωτοδικών, του Εισαγγελέως, των μελών του Δικαστικού Σώματος, της Προέδρου και των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδος, των γραμματέων και των λοιπών λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Ο Σεβασμιώτατος απαντώντας στην ευγενική προσφώνηση του Προέδρου Πρωτοδικών Ορεστιάδος ευχήθηκε στους παρισταμένους ο “Ήλιος της Δικαιοσύνης” να τους φωτίζει για να απονέμουν στον καθένα το δίκαιο, να κρίνουν με δικαιοσύνη, να φυλάσσουν τους Νόμους της Πολιτείας και να διακονούν με δικαιοσύνη τον λαό του Θεού.

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων