03/06/2021 03/06/2021 Το ενδιαφέρον και η μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου συνεχίζεται για τις 150 επιλεγμένες οικογένειες της δικαιοδοσίας της, που πλήττονται οικονομικά και ενισχύονται με τρόφιμα. Συγκεκριμένα την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και στο Σουφλί διενεμήθησαν, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, 150 δέματα τροφίμων στους δικαιούχους του Προγράμματος, που...
03 Ιουνίου, 2021 - 22:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 22:22

Ενδιαφέρον και μέριμνα της Εκκλησίας για 150 ακριτικές οικογένειες

Διαδώστε:
Ενδιαφέρον και μέριμνα της Εκκλησίας για 150 ακριτικές οικογένειες

Το ενδιαφέρον και η μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου συνεχίζεται για τις 150 επιλεγμένες οικογένειες της δικαιοδοσίας της, που πλήττονται οικονομικά και ενισχύονται με τρόφιμα.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και στο Σουφλί διενεμήθησαν, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, 150 δέματα τροφίμων στους δικαιούχους του Προγράμματος, που υλοποιείται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την υπεραγορά τροφίμων ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Ο Σεβασμιώτατος για μία ακόμα φορά επεσήμανε την σπουδαιότητα της προσφοράς για τους ακρίτες της Θράκης και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας πρός τους συντελεστές του Προγράμματος.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων