01/04/2022 01/04/2022 Εν όψει των εορτών του Αγίου Πάσχα οι δικαιούχοι επισιτιστικής βοήθειας άποροι και πολύτεκνοι παρέλαβαν την 1η Απριλίου ε.ε. από τους εντεταλμένους της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου τα αναλογούντα σε αυτούς δέματα. Συγκεκριμένα από το Πρόγραμμα συνεργασίας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την υπεραγορά «Μασούτη» οι επωφελούμενες οικογένειες ανήλθαν...
01 Απριλίου, 2022 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 14:52

Επισιτιστική βοήθεια εν όψει Πάσχα

Διαδώστε:
Επισιτιστική βοήθεια εν όψει Πάσχα

Εν όψει των εορτών του Αγίου Πάσχα οι δικαιούχοι επισιτιστικής βοήθειας άποροι και πολύτεκνοι παρέλαβαν την 1η Απριλίου ε.ε. από τους εντεταλμένους της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου τα αναλογούντα σε αυτούς δέματα.

Συγκεκριμένα από το Πρόγραμμα συνεργασίας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την υπεραγορά «Μασούτη» οι επωφελούμενες οικογένειες ανήλθαν στις 150 και από την Ένωση Εφοπλιστών η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» άλλες 50.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τα δέοντα εν όψει του Αγίου Πάσχα και ευχαρίστησε από καρδιάς τους χορηγούς για την γενναία προσφορά τους προς τους εμπερίστατους ακρίτες του Κεντρικού και Βορείου Έβρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων