21/03/2023 22/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον πρόσφατα αναλαβόντα την διοίκηση της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας «Διδυμοτείχου» Yποστράτηγο Κωνσταντίνο Καραμανίδη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 21ης Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ένα θερμό και εγκάρδιο κλίμα δύο παλαιόθεν γνωρίμων προσώπων, καθόσον ο Στρατηγός είχε υπηρετήσει και παλαιότερα από την...
21 Μαρτίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 2:27

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου στον νέο Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου στον νέο Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον πρόσφατα αναλαβόντα την διοίκηση της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας «Διδυμοτείχου» Yποστράτηγο Κωνσταντίνο Καραμανίδη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 21ης Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ένα θερμό και εγκάρδιο κλίμα δύο παλαιόθεν γνωρίμων προσώπων, καθόσον ο Στρατηγός είχε υπηρετήσει και παλαιότερα από την θέση του Επιτελάρχη της 16ης Μεραρχίας.

Ο Σεβασμιώτατος με το Στρατηγό για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσαν τις κοινές αξίες που υπηρετούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Εκκλησία και διαπίστωσαν ότι η συνεργασία τους σε διάφορους τομείς είναι λίαν επωφελής για την τοπική κοινωνία. Ο Σεβασμιώτατος με θερμές και εγκάρδιες ευχές προς τον νέο Διοικητή της Μεραρχίας προσέφερε εικόνα της Παναγίας, προκειμένου η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους να ευλογεί το έργο του και να κατευθύνει την ευθυνοφόρο διακονία του στο Στράτευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου στην τελετή αλλαγής διοικήσεως της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων