22/03/2024 22/03/2024 Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην παραμεθόριο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «Νίκη» Δημήτριος Νατσιός συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου. Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να θέσει υπ’ όψιν του κ. Νατσιού τα προβλήματα της περιοχής...
22 Μαρτίου, 2024 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024 - 15:33

Επίσκεψη του Προέδρου της «Νίκης» στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Προέδρου της «Νίκης» στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην παραμεθόριο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «Νίκη» Δημήτριος Νατσιός συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να θέσει υπ’ όψιν του κ. Νατσιού τα προβλήματα της περιοχής με πρωταρχικό αυτό του δημογραφικού, που προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις καθημερινά, με αποτέλεσμα τα χωριά να ερημώνουν και η οσμή της παρακμής να είναι εμφανής πλέον και στις πόλεις. Επίσης επισήμανε ότι το έργο της τοπικής Εκκλησίας στην ακριτική αυτή περιοχή δεν είναι μόνο θρησκευτικό αλλά και εθνικό. Συζητήθηκαν επίσης και άλλα συναφή θέματα, επί των οποίων διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων.

Τον Πρόεδρο συνόδευε ο εκ Λαβάρων Έβρου καταγόμενος αντιστράτηγος ε. α. Ιωάννης Ιντζές. Ο Σεβασμιώτατος, τέλος, προσέφερε στον φιλοξενούμενο εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου εικόνα του εκ Διδυμοτείχου Αγίου Ιωάννου Βατάτζη, του ελεήμονος αυτοκράτορος, για το έργο και την προσφορά του οποίου στη Ρωμηοσύνη και την Εκκλησία μίλησε εν συντομία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων