05/09/2023 05/09/2023 Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ευχαριστεί τον Aρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, που στέκεται συμπαραστάτης του πυρόπληκτου ακριτικού λαού του Έβρου στις δύσκολες αυτές ώρες. Η Εκκλησία της Ελλάδος, με έκτακτη πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Aρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και με τη συνδρομή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 14:17

Η Εκκλησία κοντά στους πυρόπληκτους του Έβρου

Διαδώστε:
Η Εκκλησία κοντά στους πυρόπληκτους του Έβρου

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ευχαριστεί τον Aρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, που στέκεται συμπαραστάτης του πυρόπληκτου ακριτικού λαού του Έβρου στις δύσκολες αυτές ώρες.

Η Εκκλησία της Ελλάδος, με έκτακτη πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Aρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και με τη συνδρομή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” και της Υπεραγοράς “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, από την πρώτη ώρα, εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στο δοκιμαζόμενο από την πύρινη λαίλαπα ακριτικό λαό του Έβρου.

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν σε πενήντα (50) πυρόπληκτες οικογένειες δέματα επισιτιστικής βοήθειας με κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους.

Στη συνέχεια, αρχόμενου του μηνός Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 2 του μηνός, παραδόθηκαν εκατόν πενήντα (150) δέματα επισιτιστικής βοήθειας σε ισάριθμες οικογένειες, που έχουν επιλεγεί ως ευάλωτες, σε υλοποίηση κοινού Προγράμματος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” και της Υπεραγοράς “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν επίσης πενήντα (50) δέματα σε υλοποίηση δραστηριότητος του Συνδέσμου Ελλήνων Εφοπλιστών “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”, σε ισάριθμες οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός ευχαριστεί και τους αρμοδίους του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, της Υπεραγοράς “ΜΑΣΟΥΤΗΣ” και της “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων