24/11/2023 24/11/2023 Ακολουθώντας την αποστολοπαράδοτη εντολή «τῆς δέ εὐποιΐας καί κοινωνίας μή ἐπιλανθάνεσθε» (Εβρ. 13,16) η Εκκλησία του Χριστού ποτέ δεν έπαυσε μεριμνώσα για τις πνευματικές πρωτίστως αλλά και τις υλικές ανάγκες των ανθρώπων. Η τοπική Εκκλησία του Διδυμοτείχου ανάμεσα στις δραστηριότητές της έχει εντάξει δράσεις στήριξης εμπεριστάτων αδελφών και οικογενειών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στο πλαίσιο...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 13:52

Η Εκκλησία στο Διδυμότειχο στηρίζει εμπερίστατους και οικογένειες

Διαδώστε:
Η Εκκλησία στο Διδυμότειχο στηρίζει εμπερίστατους και οικογένειες

Ακολουθώντας την αποστολοπαράδοτη εντολή «τῆς δέ εὐποιΐας καί κοινωνίας μή ἐπιλανθάνεσθε» (Εβρ. 13,16) η Εκκλησία του Χριστού ποτέ δεν έπαυσε μεριμνώσα για τις πνευματικές πρωτίστως αλλά και τις υλικές ανάγκες των ανθρώπων.

Η τοπική Εκκλησία του Διδυμοτείχου ανάμεσα στις δραστηριότητές της έχει εντάξει δράσεις στήριξης εμπεριστάτων αδελφών και οικογενειών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων στις 22 του μηνός Νοεμβρίου διανεμήθηκαν:

• Σε 150 άπορες οικογένειες δέματα επισιτιστικής βοήθειας, που είναι προϊόν της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ʺΑποστολήʺ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Υπεραγορά ʺΜασούτηςʺ,

• Πακέτα Βρεφικών ειδών και τροφών σε 25 νέες μητέρες, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ʺΑποστολήʺ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την ʺEUROBANKʺ, για την στήριξη νέων οικογενειών στην ακριτική περιοχή.

• 50 επιπλέον δέματα επισιτιστικής βοήθειας σε μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους, που διατίθενται μέσω προγράμματος της Ενώσεως των Ελλήνων Εφοπλιστών ʺΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣʺ.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί τους χορηγούς των προνοιακών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεώς ευχόμενος εις αυτούς τα κράτιστα παρά Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων