20/10/2022 20/10/2022 Δοξολογία για τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, τελέσθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, Μητροπολιτικό ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Διδιμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Παραβρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Ταξίαρχος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης , ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Tαξίαρχος Νικόλαος Γιοβανούδης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 18:39

Η ΕΛ.ΑΣ τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο και στην Ορεστιάδα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η ΕΛ.ΑΣ τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο και στην Ορεστιάδα (ΦΩΤΟ)

Δοξολογία για τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, τελέσθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, Μητροπολιτικό ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Διδιμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

Παραβρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Ταξίαρχος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης , ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Tαξίαρχος Νικόλαος Γιοβανούδης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδος Επιπυραγός Αντώνιος Χαμαλίδης και πολυμελής αντιπροσωπεία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την ανάγνωση του μηνύματος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ο ιεράρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας προς στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά τους στον τόπο και τις εγκάρδιες ευχές του προκειμένου με απόλυτη επιτυχία και ευσυνειδησία να επιτελούν την ευθυνοφόρο αποστολή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων