20/10/2023 20/10/2023 Επί τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, προέστη της καθιερωμένης Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, όπου και η έδρα της οικείας Αστυνομικής Διευθύνσεως. Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασ. Μαυρίδης, ο εκλεγμένος...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 14:32

Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον προστάτη της στην Ορεστιάδα

Διαδώστε:
Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον προστάτη της στην Ορεστιάδα

Επί τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, προέστη της καθιερωμένης Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, όπου και η έδρα της οικείας Αστυνομικής Διευθύνσεως.

Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασ. Μαυρίδης, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Θωμάς Γερασίμου και πολυπληθείς αντιπροσωπείες στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο Σεβαμιώτατος εξήρε την προσφορά του Σώματος στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου και ευχήθηκε ο τιμώμενος Άγιος Αρτέμιος να ευλογεί τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και με την θυσία και το μαρτύριό του να εμπνέει και να ενδυναμώνει το φρόνημά τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων