26/06/2022 26/06/2022 Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα υποδέχθηκε και φιλοξένησε στο Επισκοπείο Δδυμοτείχου ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, η οποία το διήμερο 25 και 26 του μηνός Ιουνίου ε.έ. πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη Ροδόπη και τον Έβρο. Την Υπουργό συνόδευε κλιμάκιο στελεχών του Υπουργείου Πολιτισμού. Η κα Υπουργός και...
26 Ιουνίου, 2022 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2022 - 19:26

Η Υπουργός Πολιτισμού στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Η Υπουργός Πολιτισμού στο Διδυμότειχο

Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα υποδέχθηκε και φιλοξένησε στο Επισκοπείο Δδυμοτείχου ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, η οποία το διήμερο 25 και 26 του μηνός Ιουνίου ε.έ. πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη Ροδόπη και τον Έβρο. Την Υπουργό συνόδευε κλιμάκιο στελεχών του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κα Υπουργός και ο Σεβασμιώτατος είχαν την ευκαιρία να συνεργασθούν για αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα και να επικαιροποιήσουν τις προτεραιότητες.

Η Υπουργός διαβεβαίωσε το Σεβασμιώτατο ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι η προώθηση όλων των εκκρεμούντων ζητημάτων που αφορούν το χαρτοφυλάκιο της.

Παρών στην συνάντηση της κυρίας Υπουργού με τον Σεβασμιώτατο ήταν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων