06/04/2023 06/04/2023 Με την τέλεση του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου, επισφραγίσθηκε η κατανυκτική περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία «Διδυμοτείχου», εν όψει της Εβδομάδος των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου. Κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της XVI Μεραρχίας, σήμερα το πρωί, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, προσήλθε ο Μητροπολίτης Διδυμοετείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου...
06 Απριλίου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 16:26

Ιερό Ευχέλαιο στη XVI Μεραρχία Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο στη XVI Μεραρχία Διδυμοτείχου

Με την τέλεση του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου, επισφραγίσθηκε η κατανυκτική περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία «Διδυμοτείχου», εν όψει της Εβδομάδος των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου.

Κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της XVI Μεραρχίας, σήμερα το πρωί, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, προσήλθε ο Μητροπολίτης Διδυμοετείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στην έδρα του σχηματισμού, στο Διδυμότειχο, και τέλεσε το ιερό μυστήριο, πλαισιούμενος από τους Ιερείς της πόλεως, παρουσία του Διοικητού της Μεραρχίας Στρατηγού Κωνσταντίνου Καραμανίδη, του Υποδιοικητού της, Ταξίαρχου Νικολάου Παπαγεωργίου και σύσσωμου του προσωπικού που υπηρετεί στο Στρατόπεδο «Πεταλωτή».

Ο Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε την χαρά του για την κοινωνία της προσευχής που είχε με τα στελέχη της Μεραρχίας, μίλησε για το Σταυρό του Χριστού και την Ανάσταση, και ευχήθηκε στο Στρατηγό και σε όλους υγεία και εξ ύψους δύναμη για να επιτελούν μετά θυσίας και αυταπαρνήσεως την ιερά και ευθυνοφόρο αποστολή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων