22/01/2023 22/01/2023 Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε η παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνός ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Τράπεζας Αγάπης – Συσσιτίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το κοινωνικό...
22 Ιανουαρίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2023 - 18:13

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Τράπεζας Αγάπης Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Τράπεζας Αγάπης Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε η παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνός ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Τράπεζας Αγάπης – Συσσιτίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και συνεχάρη τον υπεύθυνο του τομέα αυτού Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κολτσίδη και όλους όσους επώνυμα ή ανώνυμα αφιλοκερδώς προσφέρουν για τον συγκεκριμένο σκοπό συνδράμοντας τα έργα της αγάπης και της φιλαδελφίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων