11/10/2022 12/10/2022 Με την ευκαιρία των εγκαινίων υποκαταστήματος του Στρατιωτικού Φαρμακείου στο Διδυμότειχο, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, για μια ακόμη φορά ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαραλάμπος Λαλούσης βρέθηκε κοντά στους ακρίτες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στη 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία. Της τελετής του αγιασμού προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 1:48

Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Αρχηγός ΓΕΣ στα εγκαίνια Στρατιωτικού Φαρμακείου

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Αρχηγός ΓΕΣ στα εγκαίνια Στρατιωτικού Φαρμακείου

Με την ευκαιρία των εγκαινίων υποκαταστήματος του Στρατιωτικού Φαρμακείου στο Διδυμότειχο, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, για μια ακόμη φορά ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαραλάμπος Λαλούσης βρέθηκε κοντά στους ακρίτες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στη 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία.

Της τελετής του αγιασμού προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος προσφωνώντας τον Αρχηγό εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας για το ανύστακτο ενδιαφέρον του προς τους ακρίτες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στην ευαίσθητη περιοχή της 16ης Μεραρχίας «Διδυμοτείχου», αλλά και την συγκίνησή του καθώς η επίσκεψη αυτή ανακαλεί στην μνήμη όλων τους πολλαπλούς δεσμούς του Αρχηγού με το Διδυμότειχο.

Το Στρατιωτικό Φαρμακείο θα λειτουργήσει σε χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου και ο Υποδιοικητής της Ταξίαρχος Νικόλαος Γιοβανούδης, οι Διοικητές της 3ης και της 30ής Ταξιαρχίας Πέτρος Δασκαλάκης και Ευστάθιος Κοκκινίδης αντιστοίχως και του 21ου Συντάγματος Βαρδής Χαρκιανάκης και οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων