30/08/2023 30/08/2023 Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο υπεδέχθη στο Επισκοπείο του Διδυμοτείχου ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τις μεταμεσημβρινές ώρες της 29ης Αυγούστου 2023  στο πλαίσια επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο πρώτος στις στρατιωτικές μονάδες του ακριτικού Έβρου και στις πυρόπληκτες περιοχές. Τον Στρατηγό συνόδευαν ο Διοικητής του Δ΄...
30 Αυγούστου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2023 - 11:33

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Διδυμότειχο

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο υπεδέχθη στο Επισκοπείο του Διδυμοτείχου ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τις μεταμεσημβρινές ώρες της 29ης Αυγούστου 2023  στο πλαίσια επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο πρώτος στις στρατιωτικές μονάδες του ακριτικού Έβρου και στις πυρόπληκτες περιοχές.

Τον Στρατηγό συνόδευαν ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Καραμανίδης και επιτελικά στελέχη του ΓΕΕΘΑ.

Μετά από μία γόνιμη συζήτηση για θέματα συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Εκκλησίας ο Σεβασμιώτατος προσέφερε εικόνα της Θεοτόκου με την ευχή η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει και να καθοδηγεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων