05/02/2019 05/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός υποδέχθηκε τον πρόσφατα αναλαβόντα την διοίκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση  τη Δευτέρα 4  Φεβρουαρίου 2019,  στην έδρα του, το Διδυμότειχο. Τον Στρατηγό συνώδευαν ο Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Νικόλαος Αγγελής και ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Σταύρος Σταυρόπουλος. Ο Σεβασμιώτατος είχε...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2019 - 10:08

Ο Διοικητής του Δ´ Σώματος Στρατού στον Μητρ. Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ο Διοικητής του Δ´ Σώματος Στρατού στον Μητρ. Διδυμοτείχου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός υποδέχθηκε τον πρόσφατα αναλαβόντα την διοίκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση  τη Δευτέρα 4  Φεβρουαρίου 2019,  στην έδρα του, το Διδυμότειχο. Τον Στρατηγό συνώδευαν ο Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Νικόλαος Αγγελής και ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Σταύρος Σταυρόπουλος.

IMG_7865

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Στρατηγό για την πρόσφατη προαγωγή του και για την ανάληψη των ευθυνοφόρων καθηκόντων του και να του ευχηθεί τα δέοντα.

Σημειωτέον, ότι ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, κατά το παρελθόν, διετέλεσε Διοικητής της XVI Μεραρχίας και τυγχάνει γνώριμος και λίαν αγαπητός στην περιοχή του Βορείου Έβρου.

IMG_7863

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων