07/06/2022 07/06/2022 Το Γενικό Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης Στρατηγό Νικόλαο Φλάρη υποδέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού συνόδευε ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Διδυμοτείχου, Στρατηγός Θεόδωρος Χατζηγεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει...
07 Ιουνίου, 2022 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 13:39

Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Το Γενικό Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης Στρατηγό Νικόλαο Φλάρη υποδέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού συνόδευε ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Διδυμοτείχου, Στρατηγός Θεόδωρος Χατζηγεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στο Στρατηγό θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την Εκκλησία και να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για το αόκνο ενδιαφέρον τους προς τους ακρίτες και την θυσιαστική προσφορά τους για την Πατρίδα.

Ο Στρατηγός επίσης επιβεβαίωσε ότι ο Ελληνικός Στρατός αγρυπνεί και βρίσκεται σε ετοιμότητα πάντοτε υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα της Ελλάδος και τις διαχρονικές αξίες του Γένους. Μεταξύ του Στρατηγού και του Σεβασμιωτάτου αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων