10/04/2024 10/04/2024 Με την ευκαιρία της λήξης του Ραμαζανιού (του μουσουλμανικού μήνα της νηστείας) και της εορτής του Μπαϊραμιού, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επισκέφθηκε τον Μουφτή Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά στο Τέμενος του Διδυμοτείχου, το πρωί της 10ης του μηνός Απριλίου. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τόσο τον Σοφολογιώτατο και τους συνεργάτες...
10 Απριλίου, 2024 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 13:08

O Μητροπολίτης Δαμασκηνός επισκέφθηκε τον Μουφτή Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Δαμασκηνός επισκέφθηκε τον Μουφτή Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά

Με την ευκαιρία της λήξης του Ραμαζανιού (του μουσουλμανικού μήνα της νηστείας) και της εορτής του Μπαϊραμιού, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επισκέφθηκε τον Μουφτή Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά στο Τέμενος του Διδυμοτείχου, το πρωί της 10ης του μηνός Απριλίου.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τόσο τον Σοφολογιώτατο και τους συνεργάτες του όσο και στους πιστούς της μουσουλμανικής κοινότητας Διδυμοτείχου.

Ακολούθησε η ανταλλαγή των ευχών στη Μουφτεία Διδυμοτείχου, όπου εκτός του Σεβασμιωτάτου προσήλθαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και εκπρόσωπος της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου. “Για μια ακόμα φορά διαπιστώνεται η ειρηνική συμβίωση και ο αμοιβαίος σεβασμός των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων στην ευαίσθητη αυτή περιοχή του Έβρου”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων