27/12/2023 28/12/2023 Παρουσἰα του Υφυπουργοὐ Αγροτικἠς Ανἀπτυξης Σταύρου Κελἐτση ορκίσθησαν το απόγευμα της Τρίτης 26ης Δεκεμβρίου 2023, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και οι Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, που προέκυψαν από τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τέλεσε τον καθιερωμένο...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 1:28

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός στην ορκωμοσία του Δημάρχου Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός στην ορκωμοσία του Δημάρχου Διδυμοτείχου

Παρουσἰα του Υφυπουργοὐ Αγροτικἠς Ανἀπτυξης Σταύρου Κελἐτση ορκίσθησαν το απόγευμα της Τρίτης 26ης Δεκεμβρίου 2023, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και οι Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, που προέκυψαν από τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό για την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής και στη συνέχεια όρκισε τον Δήμαρχο.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσφώνησή του συνεχάρη τον Δήμαρχο και τους λοιπούς εκλεγέντες και ευχήθηκε σε όλους κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους για την πρόοδο και την ευημερία της πόλεως του Διδυμοτείχου και των χωριών του Δήμου, που έχουν μια πλούσια ιστορία και μία πολύτιμη κληρονομιά σε θέματα πολιτισμού.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Δήμαρχο εικόνα του Αγίου Ιωάννου Βατάτζη, του ελεήμονος βασιλέως, που γεννήθηκε στο Διδυμότειχο, με την ευχή ο άγιος, ως επιτυχημένος ηγέτης έναντι του Θεού και των ανθρώπων, να τον εμπνέει στην πολιτική του σταδιοδρομία, να τον προστατεύει και να τον φωτίζει στις επιλογές του.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων