20/04/2023 20/04/2023 Συμμετέχοντας στο ευφρόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός συναντήθηκε με 40 και πλέον υποτρόφους φοιτητές της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπείο Ορεστιάδος την Πέμπτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 20 Απριλίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους νέους και τις νέες της επαρχίας μας, που...
20 Απριλίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2023 - 17:19

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου επέδωσε υποτροφίες σε φοιτητές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου επέδωσε υποτροφίες σε φοιτητές

Συμμετέχοντας στο ευφρόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός συναντήθηκε με 40 και πλέον υποτρόφους φοιτητές της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπείο Ορεστιάδος την Πέμπτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 20 Απριλίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους νέους και τις νέες της επαρχίας μας, που σπουδάζουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, και να τους επιδώσει την υποτροφία του δευτέρου εξαμήνου της τρέχουσας ακαδημαϊκής περιόδου 2022 – 2023.

Κατακλείοντας τη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος με τους υποτρόφους μας ευχήθηκε το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίσει τις σπουδές και τις επιλογές τους, προκειμένου χρήσιμοι για τον τόπο τους να προσφέρουν την ικμάδα της νεότητάς τους για την πρόοδο και την ευημερία. Τέλος, κατά τα καθιερωμένα, ο Σεβασμιώτατος τους διένειμε πασχαλινά αυγά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων