08/07/2023 08/07/2023 Με τραγούδια  και περισσή χαρά υποδέχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023 οι μικρές κατασκηνώτριες τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης, όπου φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη, η οποία για μια ακόμη χρονιά προσφέρει την δροσιά της αγάπης της στη νεολαία του τόπου μας τους ζεστούς...
08 Ιουλίου, 2023 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2023 - 16:47

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κοντά στις κατασκηνώτριες στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κοντά στις κατασκηνώτριες στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι»

Με τραγούδια  και περισσή χαρά υποδέχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023 οι μικρές κατασκηνώτριες τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στο «Χαρούμενο Ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης, όπου φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη, η οποία για μια ακόμη χρονιά προσφέρει την δροσιά της αγάπης της στη νεολαία του τόπου μας τους ζεστούς μήνες του θέρους.

Με την ανύστακτη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου και την εποπτεία του υπευθύνου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αθανασίου Δανάκη, από 3ης έως 10ης Ιουλίου 2033, 100 κορίτσια από το Βόρειο Έβρο απολαμβάνουν ημέρες ξεγνοιασιάς αλλά πρωτίστως ημέρες γνωριμίας με το Χριστό. Αρχηγός της Κατασκήνωσης είναι η εκπαιδευτικός Βάγια Κιηγμά, η οποία μαζί με τις ομαδάρχισσες και τις εθελόντριες, αφιλοκερδώς  προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για τη χριστιανική διαπαιδαγώγηση της νεολαία μας, που είναι το μέλλον του τόπου μας. Ως θέμα της Κατασκήνωσης φέτος επελέγη: «Εκκλησία· πύλη του Ουρανού».

Σημειωτέον ότι η συμμετοχή στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου είναι εντελώς δωρεάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων