11/03/2023 12/03/2023 Με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού τοποθετήθηκε πρόσφατα Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, που εδρεύει στο Διδυμότειχο, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Καραμανίδης, σε αντικατάσταση του αποχωρούντος Διοικητού Υποστρατήγου Θεοδώρου Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υποδιοικητού στην Α΄ Στρατιά. Της τελετής παράδοσης – παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στο Στρατηγείο της Μεραρχίας, με...
11 Μαρτίου, 2023 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2023 - 1:57

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου στην τελετή αλλαγής διοικήσεως της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου στην τελετή αλλαγής διοικήσεως της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού

Με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού τοποθετήθηκε πρόσφατα Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, που εδρεύει στο Διδυμότειχο, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Καραμανίδης, σε αντικατάσταση του αποχωρούντος Διοικητού Υποστρατήγου Θεοδώρου Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υποδιοικητού στην Α΄ Στρατιά.

Της τελετής παράδοσης – παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στο Στρατηγείο της Μεραρχίας, με τιμώμενο πρόσωπο τον διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωσταντάκο, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός πλαισιούμενος από τον ιερό κλήρο της πόλεως Διδυμοτείχου.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Έβρου Αναστασία Γκαρά, Αναστάσιος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης και Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης Πασχάλης Συριτούδης, οι Διοικητές των Μονάδων της XVI Μεραρχίας και εκπρόσωποι φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων