02/10/2022 02/10/2022 Με την παρουσία του ο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Καραμαλάκη (τέως Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ), πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων σε 248 νέους αστυφύλακες, που επιτυχώς απoφοίτησαν από το Τμήμα Διδυμοτείχου της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων. Παρέστησαν, χθες, ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2022 - 18:47

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου στην τελετή ονομασίας νέων αστυφυλάκων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου στην τελετή ονομασίας νέων αστυφυλάκων

Με την παρουσία του ο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Καραμαλάκη (τέως Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ), πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων σε 248 νέους αστυφύλακες, που επιτυχώς απoφοίτησαν από το Τμήμα Διδυμοτείχου της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων.

Παρέστησαν, χθες, ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Δελησταμάτης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Παναγιώτης Καλακίκος αντιστοίχως, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Υποδιοικητής της Μεραρχίας Ταξίαρχος Νικόλαος Γιοβανούδης, και πολλοί επίσημοι και συγγενείς των αποφοίτων.

Την Ημερησία Διαταγή και τον Χαιρετισμό του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου ανέγνωσε η Διοικητής της Σχολής Αστυνόμος Α΄ Αναστασία Πουρναρά. Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη, τον Υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη και την Διοικητή της Σχολής Αστυνόμο Α΄ Αναστασία Πουρναρά, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου και με τον οποίο είχε μία γόνιμη συζήτηση για διμερούς ενδιαφέροντος θέματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων