07/02/2023 07/02/2023 Τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε σήμερα ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύει στην Ορεστιάδα, Ελλογιμώτατος Καθηγητής κ. Σπυρίδων Γαλατσίδας. Τον κ. Κοσμήτορα συνόδευαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κυμπάρης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 15:23

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου υποδέχθηκε τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας – Δασολογίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου υποδέχθηκε τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας – Δασολογίας

Τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε σήμερα ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύει στην Ορεστιάδα, Ελλογιμώτατος Καθηγητής κ. Σπυρίδων Γαλατσίδας.

Τον κ. Κοσμήτορα συνόδευαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κυμπάρης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Καθηγητής κ. Γεώργιος Τσαντόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς φιλοξενουμένους του εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη αυτή και την προσδοκία ότι η μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και με τη συγκεκριμένη Σχολή ιδιαίτερα θα συνεχισθεί και ει δυνατόν θα αναπτυχθεί έτι περισσότερο.

Στη συνέχεια, αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν ότι η Παιδεία και η Εκκλησία είναι θεσμοί που διαχρονικά συμπορεύονται και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων