14/03/2024 14/03/2024 Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επισκεπτόμενο τον ακριτικό Έβρου, υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, στις 14 Μαρτίου. Τον υπουργό συνώδευαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Στρατηγός Πασχάλης Συριτούδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης και...
14 Μαρτίου, 2024 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 15:54

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Διδυμότειχο

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επισκεπτόμενο τον ακριτικό Έβρου, υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, στις 14 Μαρτίου.

Τον υπουργό συνώδευαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Στρατηγός Πασχάλης Συριτούδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το οποίο η Πολιτεία περιβάλλει τους ακρίτες του Έβρου και αποτελεσματικά μεριμνά για την ασφάλειά και την καταστολή του εγκλήματος. Ωστόσο ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Υπουργό, στον οποίο προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο αντίγραφο της ιεράς εικόνος της ʺΠαναγίας της Φοβεράς Προστασίαςʺ, με την ευχή η Θεοτόκος να προστατεύει εκείνον, την ηγεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

        

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων