07/06/2023 07/06/2023 Τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του πολίτη και επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ κ. Χαράλαμπο Λαλούση, στρατηγό ε.α., υπεδέχθη με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, ως παλαιό γνώριμο, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου. Τον κ. Υπουργό συνόδευε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου. Παρόντες...
07 Ιουνίου, 2023 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 14:02

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Διδυμότειχο

Τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του πολίτη και επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ κ. Χαράλαμπο Λαλούση, στρατηγό ε.α., υπεδέχθη με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, ως παλαιό γνώριμο, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου.

Τον κ. Υπουργό συνόδευε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Ταξίαρχος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης.

Μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Υπουργό επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του και εμνήσθη της ευεργετικής για τον Έβρο προσφοράς του Υπουργού ως Διοικητού της XVI Μεραρχίας, Διοικητού της Σχολής Ευελπίδων, Διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού και Αρχηγού ΓΕΣ.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως του Υπουργού, ο οποίος προ ετών ετιμήθη ως Δημότης Διδυμοτείχου, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε εικόνα της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας ευχηθείς όπως το Άστρο της Βηθλεέμ οδηγεί και φωτίζει την ζωή του και την ευθυνοφόρο διακονία του, διά μεσιτείας της Υπερμάχου Στρατηγού. Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., επισκεπτόμενο για πρώτη φορά το Διδυμότειχο, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε εικόνα του εκ Διδυμοτείχου καταγομένου Αγίου Ιωάννου Βατατζή, του ελεήμονος Βασιλέως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων