19/07/2023 19/07/2023 Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης της Ιεράς Μονής Δαδιάς οι ανακαινισμένοι χώροι της κατά τη διάρκεια του θέρους ευρίσκονται στη διάθεση των προσκυνητών και εκδρομέων για ολιγοήμερες επισκέψεις, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμ. Θεόφιλο Βασιλάκο. Ήδη φιλοξενήθηκαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Διδυμοτείχου, με την εποπτεία του εντεταλμένου υπεύθυνου...
19 Ιουλίου, 2023 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 11:37

Προσκυνηματική επίσκεψη στην ενεργειακά αναβαθμισμένη Μονή Δαδιάς (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Προσκυνηματική επίσκεψη στην ενεργειακά αναβαθμισμένη Μονή Δαδιάς (ΦΩΤΟ)

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης της Ιεράς Μονής Δαδιάς οι ανακαινισμένοι χώροι της κατά τη διάρκεια του θέρους ευρίσκονται στη διάθεση των προσκυνητών και εκδρομέων για ολιγοήμερες επισκέψεις, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμ. Θεόφιλο Βασιλάκο.

Ήδη φιλοξενήθηκαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Διδυμοτείχου, με την εποπτεία του εντεταλμένου υπεύθυνου Αρχιμ. Γαβριήλ Χειμώνα, που είχαν την ευκαιρία να λειτουργηθούν, να παίξουν, να τραγουδήσουν και πάνω απ’ όλα να γνωρίσουν το Χριστό και να Τον εμπιστευθούν στη ζωή τους.

Επίσης, φιλοξενήθηκαν τα στελέχη των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου υπό την εποπτεία του υπεύθυνου του Γραφείου Νεότητος π. Αθανασίου Δανάκη, που είχαν την ευκαιρία αποτίμησης των δράσεων του Γραφείου και προγραμματισμού για το προσεχές εκπαιδευτικό έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων