01/10/2020 01/10/2020 Τα αποκαλυπτήρια της προτομής που δημιουργήθηκε προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Διδυμοτείχου κυρού Νικηφόρου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο στη μνήμη του, στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου, από τον Σεβασμιώτατο νυν Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνό.  Την προσεχή Κυριακή κλείνουν ένδεκα χρόνια...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 22:14

Προτομή στον μακαριστό Μητρ. Διδυμοτείχου κυρό Νικηφόρο

Διαδώστε:
Προτομή στον μακαριστό Μητρ. Διδυμοτείχου κυρό Νικηφόρο

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής που δημιουργήθηκε προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Διδυμοτείχου κυρού Νικηφόρου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο στη μνήμη του, στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου, από τον Σεβασμιώτατο νυν Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνό. 

Την προσεχή Κυριακή κλείνουν ένδεκα χρόνια από την εκδημία του Μακαριστού κυρού Νικηφόρου, που υπήρξε ο Ποιμένας της περιοχής από το 1988 έως το 2009. Η προτομή δημιουργήθηκε και θα τοποθετηθεί εκεί εις ένδειξη ευγνωμοσύνης!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων