10/11/2022 10/11/2022 Η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου μερίμνησε ώστε και κατά τον μήνα Νοέμβριο να μην στερηθούν τα απαραίτητα άπορες και πολύτεκνες οικογένειες. Συγκεκριμένα διανεμήθησαν: Δέματα τροφίμων σε 150 άπορες και εμπερίστατες οικογένειες, δράση που στηρίζεται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την υπεραγορά «Μασούτης» Δέματα τροφίμων και ειδών υγιεινής σε 50...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 18:22

Στήριξη άπορων και πολύτεκνων οικογενειών απο τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Στήριξη άπορων και πολύτεκνων οικογενειών απο τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου μερίμνησε ώστε και κατά τον μήνα Νοέμβριο να μην στερηθούν τα απαραίτητα άπορες και πολύτεκνες οικογένειες.

Συγκεκριμένα διανεμήθησαν:

  • Δέματα τροφίμων σε 150 άπορες και εμπερίστατες οικογένειες, δράση που στηρίζεται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την υπεραγορά «Μασούτης»

  • Δέματα τροφίμων και ειδών υγιεινής σε 50 πολύτεκνες οικογένειες, δράση που στηρίζει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για τους ακρίτες. Ευχαρίστησε επίσης τον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ και τους υπευθύνους της Ενώσεως Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, για την συνεχή στήριξη τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της παραμεθώριας Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων