08/02/2023 08/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2023, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Διοικητή κ. Χρήστου Καπετανίδη. Στα πλαίσια της επισκέψεώς του ο Σεβασμιώτατος είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί υπεύθυνα για την προσπάθεια της διοικήσεως για την αναβάθμιση των δομών του Νοσοκομείου και...
08 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 17:56

Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός

Διαδώστε:
Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2023, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Διοικητή κ. Χρήστου Καπετανίδη.

Στα πλαίσια της επισκέψεώς του ο Σεβασμιώτατος είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί υπεύθυνα για την προσπάθεια της διοικήσεως για την αναβάθμιση των δομών του Νοσοκομείου και των παρεχομένων από αυτό προς τους πολίτες υπηρεσιών. Επίσης είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με το προσωπικό του Ιδρύματος και να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και στη σύντομη προσφώνησή του εξήρε την μετ’ αυτοθυσίας προσφορά τόσο του ιατρικού όσο και του νοσηλευτικού, του διοικητικού και του βοηθητικού προσωπικού του για την εύρρυθμη λειτουργία του, ευχηθείς υγεία σε όλους τους εργαζομένους και ταχεία ανάρρωση στους αυτόθι νοσηλευομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων