19/04/2024 20/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18ης Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον οποίο συνόδευαν ο Διοικητής του Δ! Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Διοικητής της XVI Mεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Ιω. Κωστούλας και υπηρεσιακοί...
19 Απριλίου, 2024 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 0:37

Συνάντηση Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με τον Αρχηγό ΓΕΣ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με τον Αρχηγό ΓΕΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18ης Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον οποίο συνόδευαν ο Διοικητής του Δ! Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Διοικητής της XVI Mεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Ιω. Κωστούλας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Σεβασμιώτατος σε ανάμνηση της επίσκεψής του στο Διδυμότειχο προσέφερε στον Αρχηγό εικόνα του εκ Διδυμοτείχου καταγομένου Αγίου Ιωάννου Βατάτζη, του ελεήμονος βασιλέως, με την ευχή όπως ο άγιος και εκείνος να υπηρετεί με θυσία και αυταπάρνηση την Πίστη, την Πατρίδα και της αξίες του Γένους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων