13/02/2024 13/02/2024 Τον πρόσφατα αναλαβόντα καθήκοντα Διοικητού του Δ’ Σώματος Στρατού, Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντας τον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού εξήρε τη συμβολή του στρατεύματος...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 21:23

Συνάντηση Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Διδυμοτείχου με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού

Τον πρόσφατα αναλαβόντα καθήκοντα Διοικητού του Δ’ Σώματος Στρατού, Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντας τον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού εξήρε τη συμβολή του στρατεύματος για την περιφρούρηση της ακεραιότητας της Πατρίδος μας και για την αποτροπή τυχόν προκλήσεων εκ μέρους των γειτόνων μας. Σημείωσε επίσης ότι τα στελέχη που υπηρετούν στις στρατιωτικές μονάδες του Βορείου Έβρου διακρίνονται για την πολλαπλή συνεισφορά τους στην καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Στρατηγό εικόνα του εκ Διδυμοτείχου αγίου Ιωάννη Βατάτζη, του ελεήμονος Βασιλέως, ευχηθείς εις αυτόν ο άγιος με το ήθος και την γενναιότητά του να τον εμπνέει στην ευθυνοφόρο αποστολή, που του εμπιστεύθηκε η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων