08/12/2023 08/12/2023 Επι τη συμπληρώσει τεσσαράκοντα ημερών από της προς Κύριον εκδημίας του διακεκριμένου μουσικού και ερμηνευτή της Θρακιώτικης παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου τέλει Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, την  Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου. Περίπου στις 11 το...
08 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2023 - 10:58

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Χρόνη Αηδονίδη στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Χρόνη Αηδονίδη στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Επι τη συμπληρώσει τεσσαράκοντα ημερών από της προς Κύριον εκδημίας του διακεκριμένου μουσικού και ερμηνευτή της Θρακιώτικης παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου τέλει Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, την  Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου.

Περίπου στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του κεκοιμημένου Συναυλία Θρακιώτικης Μουσικής, στην οποία συμμετέχουν η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης, η οποία από τούδε και στο εξής θα φέρει το όνομα του τιμωμένου «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ» και φωνητικά και οργανικά σύνολα του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ», με ομιλητή τον Χρίστο Κισσούδη, μαθητή του αοιδίμου Διδασκάλου της Θρακιώτικης Μούσας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων