05/09/2023 05/09/2023 Τον Μητροπολίτη Ανέων κ. Μακάριο, Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υποδέχθηκε με πολύ σεβασμό ο επιχώριος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου. Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Ανέων πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, 4 και 5 Σεπτεμβρίου, στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Οι δύο Ιεράρχες συνδέονται με μακρόχρονη γνωριμία και ζώσα πνευματική σχέση....
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 14:48

Τον Μητροπολίτη Ανέων υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Ανέων υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός στο Διδυμότειχο

Τον Μητροπολίτη Ανέων κ. Μακάριο, Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υποδέχθηκε με πολύ σεβασμό ο επιχώριος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Ανέων πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, 4 και 5 Σεπτεμβρίου, στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου

Οι δύο Ιεράρχες συνδέονται με μακρόχρονη γνωριμία και ζώσα πνευματική σχέση. Ο φιλοξενούμενος Αρχιερεύς είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου, στο Εκκλησιαστικό Μουσείο και να επισκεφθεί τους μεταβυζαντινούς Ιερούς Ναούς της πόλεως και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Διδυμοτείχου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων