06/02/2023 06/02/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε τις μεσημβρινές ώρες της 6ης Φεβρουαρίου ε.έ. ο νέος Διοικητής του Δ´ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο οποίος πρόσφατα διεδέχθη τον αναβαθμισθέντα σε Διοικητή της 1ης Στρατιάς απερχόμενο Διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο. Ο Σεβασμιώτατος από καρδιάς συνεχάρη τον νέο Διοικητή...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:48

Τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Δαμασκηνό επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής Δ´ Σώματος Στρατού

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Δαμασκηνό επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής Δ´ Σώματος Στρατού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε τις μεσημβρινές ώρες της 6ης Φεβρουαρίου ε.έ. ο νέος Διοικητής του Δ´ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο οποίος πρόσφατα διεδέχθη τον αναβαθμισθέντα σε Διοικητή της 1ης Στρατιάς απερχόμενο Διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο.

Ο Σεβασμιώτατος από καρδιάς συνεχάρη τον νέο Διοικητή επί τη αναλήψει των καθηκόντων του στο Δ´ Σώματος Στρατού ευχηθείς σε αυτόν επιτυχία στην υψηλή αποστολή του, υγεία, ευλογία Θεού και φώτιση.

Τον νέο Σωματάρχη συνόδευε ο Διοικητής της XVI M/K Mεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων