22/12/2023 22/12/2023 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν αντιπροσωπείες στρατιωτικών σχηματισμών της περιοχής στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά τους υποδέχθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, προεορτίως, την Παρασκευή 22 του μηνός Δεκεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε το Άστρο της Βηθλεέμ να φωτίζει τη ζωή τους και να φέρει στον κόσμο ειρήνη, αγάπη, ομόνοια και...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 17:50

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν αντιπροσωπείες στρατιωτικών σχηματισμών στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν αντιπροσωπείες στρατιωτικών σχηματισμών στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν αντιπροσωπείες στρατιωτικών σχηματισμών της περιοχής στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά τους υποδέχθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, προεορτίως, την Παρασκευή 22 του μηνός Δεκεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε το Άστρο της Βηθλεέμ να φωτίζει τη ζωή τους και να φέρει στον κόσμο ειρήνη, αγάπη, ομόνοια και ελπίδα.

Ειδικώτερα το Επισκοπείο πλημμύρισε από τις μελωδίες της Φιλαρμονικής της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου και των χορωδιών της 30ής Ταξιαρχίας ʺΤομορίτσαʺ, της 3ης Ταξιαρχίας ʺΡίμινιʺ, της 50ής Ταξιαρχίας ʺΑψόςʺ και του 21ου Συντάγματος ʺΔράμαʺ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων