15/12/2023 15/12/2023 Η Μητρόπολη Ηλείας και το Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο Β’ ευχαρίστησε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου Χρήστος Αθανάσουλας, για την έμπρακτη στήριξή του και την εκτίμηση του αγώνα των μαθητών φοιτούν και των καθηγητών που προσφέρουν εθελοντικά. Όπως ανέφερε ο κ. Αθανάσουλας, η Μητρόπολη Ηλείας στηρίζει τη δράση αλληλεγγύης, άλλοτε αγοράζοντας και προσφέροντάς σχολικά βοηθήματα...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 12:23

Έμπρακτη στήριξη στο Κοινωνικό Φροντιστήριο από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας

Διαδώστε:
Έμπρακτη στήριξη στο Κοινωνικό Φροντιστήριο από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας

Η Μητρόπολη Ηλείας και το Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο Β’ ευχαρίστησε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου Χρήστος Αθανάσουλας, για την έμπρακτη στήριξή του και την εκτίμηση του αγώνα των μαθητών φοιτούν και των καθηγητών που προσφέρουν εθελοντικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Αθανάσουλας, η Μητρόπολη Ηλείας στηρίζει τη δράση αλληλεγγύης, άλλοτε αγοράζοντας και προσφέροντάς σχολικά βοηθήματα και άλλοτε δίνοντας χρήματα σε βιβλιοπωλεία της πόλης για να αγοραστεί γραφική ύλη και αναλώσιμα για την διδασκαλία και για το γραφείο.

«Η συνάντηση, εκτός από την οικονομική βοήθεια, ήταν πολύτιμη και για το κουράγιο που μας έδωσε με τις ευχές και τα καλά του λόγια, που είναι κι αυτά αναγκαία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε» τόνισε σε ανάρτησή του ο κ. Αθανάσουλας, προσθέτοντας πως «η επίσκεψή μου στον Μητροπολίτη έγινε μετά τις εκλογές και αφού πέρασαν δύο μήνες, γιατί όπως τον είχα ενημερώσει δεν θα ήθελα να φανεί στα μάτια ‘’κάποιων’’ σαν μια προσπάθεια προβολής -από μέρους μου».

Πηγή: patrisnews.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων