28/12/2022 29/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου για να ευλογήσει τους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου 2022. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Αηδόνης. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Διοικητή...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 3:42

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ηλείας στο Νοσοκομείο Πύργου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ηλείας στο Νοσοκομείο Πύργου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου για να ευλογήσει τους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου 2022.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Αηδόνης.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Διοικητή επισκέφθηκε όλες τις κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου και προσέφερε συμβολικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά ευχόμενος σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να εκπληρώσει τις ευγενείς επιθυμίες όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων