31/01/2022 31/01/2022 Στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας υπηρετούν 223 Εφημέριοι. Εξ αυτών για διάφορους προσωπικούς λόγους, όπως πληροφορούμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας 27 είναι ανεμβολίαστοι. Για αυτό τον λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός τους έστειλε προ ημερών την κάτωθι επιστολή, προειδοποιώντας τους κληρικούς του πως εάν ασθενήσουν από κορωνοϊό θα τιμωρηθούν! Η...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 21:11

Επιστολή Μητροπολίτη Ηλείας προς ανεμβολίαστους ιερείς της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Επιστολή Μητροπολίτη Ηλείας προς ανεμβολίαστους ιερείς της Μητροπόλεως

Στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας υπηρετούν 223 Εφημέριοι. Εξ αυτών για διάφορους προσωπικούς λόγους, όπως πληροφορούμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας 27 είναι ανεμβολίαστοι.

Για αυτό τον λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός τους έστειλε προ ημερών την κάτωθι επιστολή, προειδοποιώντας τους κληρικούς του πως εάν ασθενήσουν από κορωνοϊό θα τιμωρηθούν!

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς

Tόν αιδ. …………………………………………

Εφημέριον Ι. Ν. Αγ. ………………………

………………………………………………………..

Αγαπητέ μου π. …………………………….,

Δια του παρόντος παρακαλώ να μου αναφέρης τους ακριβείς λόγους που δεν έχεις κάνει μέχρι σήμερα το εμβόλιον κατά του κορονοϊού. Τους λόγους να τους συνοδεύσης με σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις Νοσοκομείου.

Επίσης σου γνωρίζω ότι σε περίπτωσι ασθενείας σου από κορονοϊόν θα τιμωρηθής, διότι άνευ λόγου και εξ αιτίας σου θα απέχης των ιερατικών καθηκόντων σου.

Τέλος, πατρικά σου συνιστώ να εμβολιασθής το συντομώτερον δια το ιδικό σου συμφέρον, της οικογενείας σου, των ενοριτών σου και όλων των Χριστιανών μας, αλλά και αποφυγής σκανδαλισμού.

Με πατρικές ευχές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων