30/09/2022 30/09/2022 Η απονομή των Διπλωμάτων και Πτυχίων σε μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Άγιο Ιωάννη Πύργου. Την απονομή έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, παρουσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντού της Σχολής κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου και των Καθηγητών αυτής Πρωτοπρεσβ. Παντελεήμονος Παπαηλιού, Δημητρίου Θανοπούλου,...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:05

Ο Επίσκοπος Ωλένης απένειμε διπλώματα και πτυχία σε μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ωλένης απένειμε διπλώματα και πτυχία σε μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Η απονομή των Διπλωμάτων και Πτυχίων σε μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Άγιο Ιωάννη Πύργου.

Την απονομή έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, παρουσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντού της Σχολής κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου και των Καθηγητών αυτής Πρωτοπρεσβ. Παντελεήμονος Παπαηλιού, Δημητρίου Θανοπούλου, και Γεωργίου Παπαηλιού.

Οι μαθητές που έλαβαν πτυχίο είναι οι: Βασίλειος Κατσαούνιας, Παναγιώτης Κατσαούνιας, Χαράλαμπος Μανθόπουλος, Ταξίαρχος Μπακογιάννης, Μάριος Παναγιωτοπουλος, Χαράλαμπος Πανουτσακόπουλος και Βασίλειος Χριστόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων