13/01/2024 16/01/2024 Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το μεσημέρι της Παρασκευής 12ης Ιανουαρίου 2024 ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πύργου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος παρουσία του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή και του Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρήστος Γαρύφαλλος ο οποίος έκανε αναφορά στα...
13 Ιανουαρίου, 2024 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 22:54

Ο Μητροπολίτης Ηλείας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πύργου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ηλείας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πύργου

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το μεσημέρι της Παρασκευής 12ης Ιανουαρίου 2024 ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πύργου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος παρουσία του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή και του Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρήστος Γαρύφαλλος ο οποίος έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του συλλόγου τονίζοντας ότι το 2023 οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στις επάλξεις του αγώνα για τα δικαιώματά τους. Κλείνοντας την ομιλία του ο Χρ. Γαρύφαλλος ευχήθηκε να επιστρέψει ο Δήμος στην κανονικότητα, σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας, μα πάνω από όλα να εκλείψει η τοξικότητα και να επιστρέψει η αξιοπρέπεια που τόσο πολύ μας έλειψε όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Στάθης Καννής μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Η δημοτική αρχή θέλει να προσφέρει στον τόπο, να προκόψουν οι συμπολίτες μας, να πάει μπροστά ο δήμος μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα εάν δεν έχουμε δίπλα μας τους εργαζόμενους. Είναι ο πυλώνας όλης αυτής της ανάπτυξης. Σας θέλουμε δίπλα μας. Σας έχουμε ανάγκη, δεν μας έχετε εσείς ανάγκη. Μας έχει ανάγκη όλη η κοινωνία. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι. Θέλουμε τις συμβουλές σας, τις υποδείξεις σας , μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας για το καλό του δήμου μας.»

Στη συνέχεια ακολούθησε βράβευση των υπαλλήλων που συνταξιοδοτήθηκαν ενώ βραβεύτηκε και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2023:
1. ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΛΙΑ
3. ΤΡΟΧΑΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
4. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:
1. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
4. ΚΑΡΥΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων