20/01/2023 20/01/2023 Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πύργου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στην Δημοτική Αρχή ευλογημένο και δημιουργικό το 2023. Τις καλύτερες ευχές του για...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 18:27

Ο Μητροπολίτης Ηλείας ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Πύργου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ηλείας ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Πύργου

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πύργου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στην Δημοτική Αρχή ευλογημένο και δημιουργικό το 2023.

Τις καλύτερες ευχές του για μια δημιουργική και αποτελεσματική για το κοινό καλό χρονιά, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους.
Επίσης αναφέρθηκε σε διάφορες έμπρακτες ενέργειες φιλικής πολιτικής της παρούσας Δημοτικής Αρχής, προς τους υπαλλήλους, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:  “Βραβευτήκαμε από τον φορέα των Γενικών Γραμματέων Δήμων Ελλάδας ως ο πρώτος Δήμος σχετικά με την έγκριση δαπανών για κάλυψη κόστους σεμιναρίων εκπαίδευσης των υπαλλήλων μας. Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουμε σε αυτούς τους τομείς.
Αυξήθηκε το ποσό των υπερωριών σχετικά με προηγούμενα χρόνια και πλέον δίνεται το μέγιστο που προβλέπεται από τα νομικά ισχύοντα για τις όποιες Υπηρεσίες.
 Με δεδομένη τη μεγάλη υποστελέχωση καθώς και την απώλεια προσωπικού μέσω κινητικότητας (επίσης πανελλαδικό φαινόμενο), που κι ο Σύλλογος Εργαζομένων πάντα αναφέρεται στην έλλειψη προσωπικού, προσλαμβάνουμε προσωπικό μέσω ΟΑΕΔ-προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Στηρίζονται έτσι κι οι μόνιμοι στο αντικείμενο εργασίας τους ανά τομέα.
Επίσης προσλαμβάνουμε προσωπικό και στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης. Κινήσεις με τις οποίες υποστηρίζεται συνολικά η Διοίκηση.
Στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) αυξάνονται οι θέσεις διευθυντών και οι θέσεις προϊσταμένων. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα εξέλιξης ικανών υπαλλήλων και αύξησης του εισοδήματός τους.
Όσον αφορά την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων, ξεμπλοκάραμε και προχωρήσαμε και το θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας για όσους προβλέπεται, το οποίο είχε «βαλτώσει» εξαιτίας ανεξήγητης πράξης κωλυσιεργίας άλλων αρμόδιων υπαλλήλων!
Ενώ αυξήσαμε και το προβλέψιμο ποσό για τις υπηρεσίες Ιατρού Εργασίας.
Στην αξιολόγηση των διευθυντών και προϊσταμένων των Υπηρεσιών του Δήμου βαθμολογήθηκαν δίκαια και ισότιμα όλοι με «Άριστα» και «σχεδόν Άριστα».
Κλείνοντας, ο κ. Αντωνακόπουλος μίλησε για σεβασμό, αλληλοκατανόηση και συνεργασία που θέτουν τις βάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
«Προχωρούμε δυνατά στο δρόμο της εργασίας, της δημιουργίας, του σεβασμού, της νομιμότητας της αλήθειας και κυρίως στο δρόμο που βελτιώνει τη ζωή των συνδημοτών μας. Εργοδότης μας είναι ο λαός και οφείλουμε να τον σεβόμαστε
Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Έφη Μαυραειδή που κέρδισε το φλουρί της πίτας, το αντίτιμο του οποίου ήταν ολιγοήμερη άδεια.
Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» η Δημοτική Αρχή και πρόεδροι των Νομικών Προσώπων, εκπρόσωποι των βουλευτών Ηλείας ΝΔ Διονυσίας Αυγερινοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλου και του βουλευτή Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Διονύση Καλαματιανού, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων