10/08/2023 11/08/2023 Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και ζεστό κλίμα και αφορούσε τα τοπικά ζητήματα και τις υποθέσεις της Ιεράς Μητρόπολης με το τόσο σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης δεσμεύτηκε να είναι κοντά στα προβλήματα της περιοχής ως...
10 Αυγούστου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 1:45

Στον Μητροπολίτη Ηλείας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ηλείας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και ζεστό κλίμα και αφορούσε τα τοπικά ζητήματα και τις υποθέσεις της Ιεράς Μητρόπολης με το τόσο σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης δεσμεύτηκε να είναι κοντά στα προβλήματα της περιοχής ως αρωγός και συμπαραστάτης, σε ένα ήδη σπουδαίο έργο που έχει επιτευχθεί από την Τοπική Εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Μητροπολίτη Πατρών με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σπύρο Σκιαδαρέση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων