23/12/2021 23/12/2021 Την προσεχή Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 12-1 στην εκπομπή “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”, οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας θα ψάλλουν Χριστουγεννιάτικους ύμνους υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού της Σχολής κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΟΡΤ). Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Διευθυντής της Σχολής Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 19:36

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Ηλείας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Ηλείας

Την προσεχή Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 12-1 στην εκπομπή “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”, οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας θα ψάλλουν Χριστουγεννιάτικους ύμνους υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού της Σχολής κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΟΡΤ).

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Διευθυντής της Σχολής Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, τους δε Εκκλησιαστικούς ύμνους θα ερμηνεύσει ο Πρωτοπρεσβύτερος Παντελεήμων Παπαηλιού, Καθηγητής της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων