31/12/2018 31/12/2018 Την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, συνοδευόμενος από τον Αιδεσ. π. Δημήτριο Στεργιόπουλο και τους Διακόνους του, επισκέφτηκε την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για την καθιερωμένη «ευλογία», το κέρασμα και τις πατρικές του ευχές για το Άγιο Δωδεκαήμερο προς τους Ιερείς και τους εθελοντές της φιλανθρωπικής αυτής δομής της Ι....
31 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2018 - 12:23

Ευχές Μητροπολίτου Κορίνθου κ.Διονυσίου

Διαδώστε:
Ευχές Μητροπολίτου Κορίνθου κ.Διονυσίου

Την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, συνοδευόμενος από τον Αιδεσ. π. Δημήτριο Στεργιόπουλο και τους Διακόνους του, επισκέφτηκε την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για την καθιερωμένη «ευλογία», το κέρασμα και τις πατρικές του ευχές για το Άγιο Δωδεκαήμερο προς τους Ιερείς και τους εθελοντές της φιλανθρωπικής αυτής δομής της Ι. Μητροπόλεως , οι οποίοι εκδαπανώνται αόκνως όλο τον χρόνο, ιδιαίτερα όμως κατ᾿ αυτές τις Άγιες ημέρες, προκειμένου να μην λείψουν από τους ενδεείς αδελφούς μας τα απολύτως απαραίτητα για την υλική διαβίωσή τους αλλά και την ηθική αξιοπρέπεια τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων